Share
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 41 to 60 of 60

Thread: Forum reset. 1/26/16

  1. #41

    Default

    The problem with pictures is slightly better now but still no thumbnails and no automatic resizing as we had before.
    2013 250EX : SSC Pedal : I-MIG 250P 20' Profax gun : Power Plasma 60 p80 torch : 3M Speedglas 9100XX : Evolution Rage 3 DB cold saw

  2. #42

    Default

    And I am having the weird cursor jumping around issue while replying to a thread. Anyone else having this? Seems like someone reported this already. But can anyone figure out how it/when it happens? Seems like when I go to backspace or something it messes up.

  3. #43
    Join Date
    May 2012
    Location
    Disneyland
    Posts
    2,659

    Default

    I used to have that jumping around, also there would be times the text was in the wrong place so it might be all squished up or on top of other text. Haven't seen that on Windows 10.

    But as with most of the people here, I don't use the forum very much anymore. There used to be quite a lot of activity here. Now it's becoming a ghost town. I'd be very surprised if it hasn't affected machine sales, too.
    Long arc, short arc, heliarc and in-the-dark!

  4. #44

    Default

    Quote Originally Posted by performance View Post
    And I am having the weird cursor jumping around issue while replying to a thread. Anyone else having this? Seems like someone reported this already. But can anyone figure out how it/when it happens? Seems like when I go to backspace or something it messes up.
    I reported the cursor problem. Another work around is to cut and paste the lower line to the front of the upper line when it jumps. I'm running windows 10 and the latest firefox.
    Why not hire a competent firm to sort this out ? Is it that expensive ? ... mind boggling.
    2013 250EX : SSC Pedal : I-MIG 250P 20' Profax gun : Power Plasma 60 p80 torch : 3M Speedglas 9100XX : Evolution Rage 3 DB cold saw

  5. #45

    Default

    A new problem is this error I get about 5 out of ten times coming to this forum. Just started today around 4am eastern time.
    Fatal error: Call to undefined function watchdog() in /home/eveuser/web/everlastgenerators.com/public_html/sites/everlastgenerators/libraries/everlast_marketing/php/db.php on line 148
    Last edited by zoama; 04-13-2016 at 06:19 AM.
    2013 250EX : SSC Pedal : I-MIG 250P 20' Profax gun : Power Plasma 60 p80 torch : 3M Speedglas 9100XX : Evolution Rage 3 DB cold saw

  6. #46
    Join Date
    May 2012
    Location
    Disneyland
    Posts
    2,659

    Default

    Tonight I have gotten a grab bag of timeout type errors, and even a 500 Internal server error when trying for the main Everlast home page.

    I wonder if this will even go through once I hit post...

    Place your bets now, Banzai.
    Long arc, short arc, heliarc and in-the-dark!

  7. #47

    Default

    I wonder if this forum will be better, worse or even exist in 6 months... Seems like whoever is working on it does more harm than good. Could someone describe the real problem without beating around the bush?
    2013 250EX : SSC Pedal : I-MIG 250P 20' Profax gun : Power Plasma 60 p80 torch : 3M Speedglas 9100XX : Evolution Rage 3 DB cold saw

  8. #48

    Default

    Quote Originally Posted by zoama View Post
    I wonder if this forum will be better, worse or even exist in 6 months... Seems like whoever is working on it does more harm than good. Could someone describe the real problem without beating around the bush?
    Everlast test 1 for website.
    abcdefghi etc. No cursor issue right now.

    Edit...Pictures are not going into thumbnail, clickable images.

    Anyone else have anything?
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	factory1 con.jpg 
Views:	147 
Size:	134.9 KB 
ID:	13361   Click image for larger version. 

Name:	Power i MIG 275P.jpg 
Views:	139 
Size:	12.0 KB 
ID:	13360   Click image for larger version. 

Name:	250ex 2016 panel.jpg 
Views:	162 
Size:	21.6 KB 
ID:	13359   Click image for larger version. 

Name:	205si.jpg 
Views:	154 
Size:	125.2 KB 
ID:	13362  

  9. Default

    Test thumbnails

    Click image for larger version. 

Name:	screen-shot-2016-04-13-at-95406-am_large.jpg 
Views:	131 
Size:	13.5 KB 
ID:	13363Click image for larger version. 

Name:	JPG21-290x290.jpg 
Views:	127 
Size:	25.6 KB 
ID:	13364Click image for larger version. 

Name:	NVIDIA-SHIELD-Tablet-K1.jpg 
Views:	135 
Size:	56.4 KB 
ID:	13365

  10. Default

    Test thumbnails 2 - from adv
    Click image for larger version. 

Name:	screen-shot-2016-04-13-at-95406-am_large.jpg 
Views:	138 
Size:	13.5 KB 
ID:	13375Click image for larger version. 

Name:	173.970.jpg 
Views:	137 
Size:	26.3 KB 
ID:	13376Click image for larger version. 

Name:	hd-wallpaper-5985-6317-hd-wallpapers.jpg 
Views:	136 
Size:	125.1 KB 
ID:	13377Click image for larger version. 

Name:	13377ed0061f5994b906d23eeb75dfd3.jpg 
Views:	139 
Size:	53.1 KB 
ID:	13378

  11. #51

    Default

    Thumbnails and auto resize are working for me. Thank you. I still get the previously mentioned error when when entering the forum.

    Click image for larger version. 

Name:	bench1.jpg 
Views:	142 
Size:	148.0 KB 
ID:	13379
    2013 250EX : SSC Pedal : I-MIG 250P 20' Profax gun : Power Plasma 60 p80 torch : 3M Speedglas 9100XX : Evolution Rage 3 DB cold saw

  12. #52

    Default

    Me too. When I reload it allows me. But aggravating.

    Anything else not working? I can't remember everything, but it seems most things are ok...except the loading and errors.

  13. #53
    Join Date
    May 2012
    Location
    Disneyland
    Posts
    2,659

    Default

    Amazing! I think it actually works.

    Click image for larger version. 

Name:	10weld.jpg 
Views:	141 
Size:	17.6 KB 
ID:	13380


    Maybe not. The resize took things way too far.

    But at least edit works.
    Last edited by Rambozo; 04-18-2016 at 10:05 AM.
    Long arc, short arc, heliarc and in-the-dark!

  14. #54
    Join Date
    May 2012
    Location
    Disneyland
    Posts
    2,659

    Default

    Lets try with jpg instead of gif.

    Click image for larger version. 

Name:	11weld.jpg 
Views:	130 
Size:	145.0 KB 
ID:	13381


    Ahh, much better.
    Long arc, short arc, heliarc and in-the-dark!

  15. #55
    Join Date
    May 2012
    Location
    Disneyland
    Posts
    2,659

    Default

    www.everlastgenerators.com says:
    <p>Database Error</p>

    Just sitting with the page open.

    Still, looking real good. I hope to have more time to try other things, soon. Whatever carrot or stick you employed, it seems to have worked. I really hope you changed companies as I would have little confidence in one that let things get to the sad state they were in, in the first place.
    Long arc, short arc, heliarc and in-the-dark!

  16. #56

    Default

    I just had the cursor problem again. Mid sentence my text jumped to the line above where I started. Still takes two tries to enter the forum.
    2013 250EX : SSC Pedal : I-MIG 250P 20' Profax gun : Power Plasma 60 p80 torch : 3M Speedglas 9100XX : Evolution Rage 3 DB cold saw

  17. #57

    Default

    Getting lots of errors the last two days. The cursor still jumps to the line above while typing also.
    2013 250EX : SSC Pedal : I-MIG 250P 20' Profax gun : Power Plasma 60 p80 torch : 3M Speedglas 9100XX : Evolution Rage 3 DB cold saw

  18. #58

    Default

    The cursor still jumps to the line above while typing.
    Please fire whoever does the maintenance and hire a competent person.
    2013 250EX : SSC Pedal : I-MIG 250P 20' Profax gun : Power Plasma 60 p80 torch : 3M Speedglas 9100XX : Evolution Rage 3 DB cold saw

  19. #59

    Default

    Quote Originally Posted by zoama View Post
    The cursor still jumps to the line above while typing.
    Please fire whoever does the maintenance and hire a competent person.
    I'm not doing that part anymore. But I have not had a problem for sometime now? Forum is working fine for me. Using Firefox here. Will try Chrome.
    Mike R.
    Email: admineverlast@everlastwelders.com
    www.everlastgenerators.com
    www.everlastwelders.com
    877-755-9353 x203
    M-F 12 - 7PM PST
    FYI: PP50, PP80, IMIG-200, IMIG-250P, 210EXT and 255EXT.

  20. #60

    Default

    Quote Originally Posted by everlastsupport View Post
    I'm not doing that part anymore. But I have not had a problem for sometime now? Forum is working fine for me. Using Firefox here. Will try Chrome.

    I knew it wasn't you... I'm on firefox also.
    2013 250EX : SSC Pedal : I-MIG 250P 20' Profax gun : Power Plasma 60 p80 torch : 3M Speedglas 9100XX : Evolution Rage 3 DB cold saw

Similar Threads

  1. Forum reset 1/29/2016
    By Mr120 in forum Forum related Questions
    Replies: 0
    Last Post: 01-30-2016, 12:53 AM
  2. Super cut 50 needs reset to function
    By Odyknuck in forum Everlast Plasma Cutters (PAC)
    Replies: 19
    Last Post: 10-29-2012, 03:20 AM
  3. New on the forum
    By mrmozambique in forum Introduce Yourself
    Replies: 2
    Last Post: 05-31-2011, 11:09 PM
  4. New to the forum
    By Burn-Thru in forum Introduce Yourself
    Replies: 0
    Last Post: 04-15-2011, 01:45 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •