Share
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 21 to 40 of 60

Thread: Forum reset. 1/26/16

  1. #21

    Default

    A number of things are better. But if you guys have a problem with something or something was better and then worse, please post it here.

  2. #22

    Default

    Can not upload pictures.

    Page is still full of errors when I try to preview a new thread.

    I can't imagine how a professional could be working on any of this without testing....... or even remain employed for the task at this point.
    2013 250EX : SSC Pedal : I-MIG 250P 20' Profax gun : Power Plasma 60 p80 torch : 3M Speedglas 9100XX : Evolution Rage 3 DB cold saw

  3. #23
    Join Date
    May 2012
    Location
    Disneyland
    Posts
    2,659

    Default

    Maybe it's due to a lack of bananas?



    Click image for larger version. 

Name:	Fix.jpg 
Views:	180 
Size:	75.8 KB 
ID:	13221
    Long arc, short arc, heliarc and in-the-dark!

  4. #24
    Join Date
    May 2012
    Location
    Disneyland
    Posts
    2,659

    Default

    Even the main Everlast website now has the odd typo or coding errors sprinkled throughout. Like they are not using a good content management system and are hand coding with too much cut and paste, and not enough verification or testing.
    Long arc, short arc, heliarc and in-the-dark!

  5. #25

    Default

    Can you cut and paste any errors? A lot of stuff that had been fixed was supposedly lost in the roll back when the previous company couldn't deliver what was promised. Units, manuals went missing on my end. Things that were corrected 2-3 years ago are messed up again.

  6. #26

    Default

    Quote Originally Posted by performance View Post
    Can you cut and paste any errors? A lot of stuff that had been fixed was supposedly lost in the roll back when the previous company couldn't deliver what was promised. Units, manuals went missing on my end. Things that were corrected 2-3 years ago are messed up again.
    The first thing that needs to be fixed is uploading pics to the forum. Are you saying the person working on this can't see the problems or do any testing? I can't wrap my mind around this bizarre repair process. Something strange is going on here.
    Is the forum working correctly for some but not for others?
    2013 250EX : SSC Pedal : I-MIG 250P 20' Profax gun : Power Plasma 60 p80 torch : 3M Speedglas 9100XX : Evolution Rage 3 DB cold saw

  7. #27

    Default

    Just wow! Haven't been here in MANY months because I got tired of the messed up forums. Just checked back in to see if things have been fixed and see that nothing has changed. Guess its back to the dark side!
    Gerald

    Millermatic 251
    Spectrum 300 Plasma
    Everlast PowerTig 250EX
    Everlast PowerCool W300
    Harris / Victor OA
    Craftsman 13 Speed Drill Press
    ProTools Air/Hydraulic Bender
    48" Brake, 72" Brake, 52" Stomp Shear
    Mitler Bros. 36" High Throat Bead Roller
    Compressor, Notchers, Grinders, etc.

  8. #28

    Default

    Things are working a little better now.
    Last edited by zoama; 03-21-2016 at 11:29 PM.
    2013 250EX : SSC Pedal : I-MIG 250P 20' Profax gun : Power Plasma 60 p80 torch : 3M Speedglas 9100XX : Evolution Rage 3 DB cold saw

  9. #29

    Default

    Will the forum ever be fully functional again? There seems to be zero effort, care or time frame on repair... Just a slowly dying, almost dead forum.
    2013 250EX : SSC Pedal : I-MIG 250P 20' Profax gun : Power Plasma 60 p80 torch : 3M Speedglas 9100XX : Evolution Rage 3 DB cold saw

  10. #30

    Default

    Quote Originally Posted by zoama View Post
    Will the forum ever be fully functional again? There seems to be zero effort, care or time frame on repair... Just a slowly dying, almost dead forum.
    It is better. I offered more than once, but no response. Nothing else to add for me, I just admin it now.
    Mike R.
    Email: admineverlast@everlastwelders.com
    www.everlastgenerators.com
    www.everlastwelders.com
    877-755-9353 x203
    M-F 12 - 7PM PST
    FYI: PP50, PP80, IMIG-200, IMIG-250P, 210EXT and 255EXT.

  11. #31

    Default

    Quote Originally Posted by everlastsupport View Post
    It is better. I offered more than once, but no response. Nothing else to add for me, I just admin it now.

    I appreciate all that you've done.
    2013 250EX : SSC Pedal : I-MIG 250P 20' Profax gun : Power Plasma 60 p80 torch : 3M Speedglas 9100XX : Evolution Rage 3 DB cold saw

  12. #32

    Default

    What is not functioning? Everything I am doing with it seems to be working. All we need to do is report what isn't working.

  13. #33
    Join Date
    May 2012
    Location
    Disneyland
    Posts
    2,659

    Default

    Quote Originally Posted by performance View Post
    What is not functioning? Everything I am doing with it seems to be working. All we need to do is report what isn't working.
    Click image for larger version. 

Name:	Complainer.jpg 
Views:	246 
Size:	91.1 KB 
ID:	13319

    Click image for larger version. 

Name:	Error.JPG 
Views:	200 
Size:	89.4 KB 
ID:	13320

    The biggest problems are with images. Resizing doesn't work right, preview doesn't work right. The gallery thumbnails don't work, either. Inline insert of thumbnails doesn't work. Uploading sorta works. Outside image links seem to work.



    Embedded video links also work. But for the person that is responsible for maintaining the site, there is only one solution.

    Long arc, short arc, heliarc and in-the-dark!

  14. #34

    Default

    Rambozo summed it up but also when typing the cursor will sometimes jump to the line above and the only way to continue is to reload the page and start over. Windows 10 with the latest Firefox.
    I'm curious to know what setup everything works correctly on?
    2013 250EX : SSC Pedal : I-MIG 250P 20' Profax gun : Power Plasma 60 p80 torch : 3M Speedglas 9100XX : Evolution Rage 3 DB cold saw

  15. Default

    Tried uploading pics of new 200 dual...apparently a size issue...whats the fix guys ???????

  16. #36

    Default

    Quote Originally Posted by stretch View Post
    Tried uploading pics of new 200 dual...apparently a size issue...whats the fix guys ???????
    The forum is screwed up with no apparent interest in fixing it. I've been using http://imgur.com. It's simple and you don't need an account. Upload your pics there and paste the BB code link here.
    2013 250EX : SSC Pedal : I-MIG 250P 20' Profax gun : Power Plasma 60 p80 torch : 3M Speedglas 9100XX : Evolution Rage 3 DB cold saw

  17. #37

    Default

    I sent this to the web guys again this week. They are supposed to be looking at fixing it. Or possibly Mike will finally get sent the new, new password for the stuff he needed.

  18. #38

    Default

    No,
    not working. Image is not showing up.

  19. Default

    Test using tapatalk:


  20. #40

    Default

    Quote Originally Posted by performance View Post
    I sent this to the web guys again this week. They are supposed to be looking at fixing it. Or possibly Mike will finally get sent the new, new password for the stuff he needed.

    Thank you for the update.
    2013 250EX : SSC Pedal : I-MIG 250P 20' Profax gun : Power Plasma 60 p80 torch : 3M Speedglas 9100XX : Evolution Rage 3 DB cold saw

Similar Threads

  1. Forum reset 1/29/2016
    By Mr120 in forum Forum related Questions
    Replies: 0
    Last Post: 01-30-2016, 12:53 AM
  2. Super cut 50 needs reset to function
    By Odyknuck in forum Everlast Plasma Cutters (PAC)
    Replies: 19
    Last Post: 10-29-2012, 03:20 AM
  3. New on the forum
    By mrmozambique in forum Introduce Yourself
    Replies: 2
    Last Post: 05-31-2011, 11:09 PM
  4. New to the forum
    By Burn-Thru in forum Introduce Yourself
    Replies: 0
    Last Post: 04-15-2011, 01:45 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •