Share
Results 1 to 4 of 4

Thread: Web page problem

  1. Default Web page problem

    Web page appears all text after I click on someone's post to see it? May it my issue but don't know? Anyone have this problem?

  2. #2

    Default

    The forum is all screwed up and has been that way for months. Unfortunately, repairs don't seem to be high on the list of priorities.
    2013 250EX : SSC Pedal : I-MIG 250P 20' Profax gun : Power Plasma 60 p80 torch : 3M Speedglas 9100XX : Evolution Rage 3 DB cold saw

  3. #3

    Default

    You can't use the links on the right side of the page. Enter the sub-section to the left of the main page then choose the thread and scroll through the posts.
    2013 250EX : SSC Pedal : I-MIG 250P 20' Profax gun : Power Plasma 60 p80 torch : 3M Speedglas 9100XX : Evolution Rage 3 DB cold saw

  4. #4
    Join Date
    May 2012
    Location
    Disneyland
    Posts
    2,659

    Default

    Seems like it's getting worse instead of better.
    Long arc, short arc, heliarc and in-the-dark!

Similar Threads

  1. 205 tig problem???
    By braveops in forum Multi-Process Units (TIG,Stick,Plasma/MIG,TIG,Stick Combo units)
    Replies: 4
    Last Post: 01-05-2013, 07:42 PM
  2. Replies: 5
    Last Post: 03-16-2011, 04:17 AM
  3. PowerUltra sale link on Home Page
    By rengaw21001 in forum Forum related Questions
    Replies: 0
    Last Post: 09-24-2010, 10:02 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •